Sign In Sign-Up
SelinmelekaktanRealblog






  

Selin Melek Aktan insan hakları sergisi için İtalya'da

September 10, 2009

 

 

 

 

Selin Melek Aktan insan haklari, sergisi için Italya'da

 

Kurator Roberto Ronca tarafindan

I alya'da dünya mirasi kabul edilen San Lucia' daki Belvedere sarayinda düzenlenen uluslar arasi INSAN HAKLARI sergisine davet edilen   Selin Melek Aktan , çocuk haklarini konu  alan eserleri ile Türkiye'yi temsil etmeye hazirlaniyor.

Amerika'daki Ikiz kulelere yapilan ve dünyada yeni bir dönem başlatan trajediyi anmak için 11 Eylülde baslayacak olan sergiye 6 kitadan,103sanatçi davet edilmistir. ARJANTIN, AVUSTURYA, BELCIKA, BEYAZRUSYA, BREZILYA, BULGARISTAN, KANADA BIRLESIK ARAP EMIRLIKLERI,FRANSA , ALMANYA, JAPONYA, YUNANISTAN, IRAN ISRAIL,ITALYA , NIJERYA, UGANDA , POLONYA PORTEKIZ,ROMANYA, SLOVEKYA, ISPANYA, TURKIYE,UKRAYNA ,URUGUAY, AMERIKA,VENEZUELLA' lİ sanatcilarýn insan haklari konulu eserleri ile yer alacaklari bu serginin amaci,din dil, ýrk farki gözetmeden tüm izleyenlere görsellik yolu ile bu konuda en çarpici mesajlari vermek ve ayni zamanda bariş için bestelenen dünya marsinin tanitimini yapmaktir.
Dünya uluslar arasi
 Siddet karsitligi kabul edilen ve Gandi'nin dogum gunu  olan 2 ekimde ilk defa Yeni Zellanda 'da söylenecek olan baris icin Dünya marsi 3 ay süre ile gönüllü 100 kisi tarafindan And Daglari ve collerde dahil olmak üzere çesitli kitalarda ve iklimlerde söylenerek en sonunda 2010 yili  subat ayinda Sibirya duzluklerinde yolculuguna son verecektir. HUMAN RIGHTS insan haklari sergisi süresince ayni marsin tanitimi,...

[More]
Posted at: 03:19 PM | 0 Comments | Add Comment | Permalink RSS

Posts by Date

Recent Posts

Archives